Udskiftning af vinduer og døre i huse og lejligheder

Hos Arne Bæk tilbyder vi udskiftning af vinduer og døre. Vi kan levere et bredt udvalg af vinduer og døre til ethvert hjem - lige fra det klassiske til det moderne. Vi klarer det også, hvis du har særlige ønsker til stil eller udformning. Vi er beliggende i Odder, men har også mange kunder fra blandt andet Viby og Skanderborg.

Spar penge på varmeregningen ved udskiftning af vinduer

Hvad koster udskiftning af vinduer? Nu og på sigt. Vi arbejder tæt sammen med Idealcombi, som er kendetegnet ved høj, dansk kvalitet og stor ekspertise. Vi laver gerne en varmetabsberegning, før vi laver et tilbud på montering af vinduer og døre. Dermed kan du få et uforpligtende tilbud på udskiftning af vinduer og døre, hvor vi samtidig giver et bud på din besparelse på varmeregningen.

Du kan læse mere om den danske virksomhed Idealcombi på:

www.idealcombi.dk

Bredt udvalg af elementer af træ og aluminium

Frame IC er en videreudvikling af Danmarks første originale karm/ramme træ-alu vindue, CombiFrame, der blev udviklet som et vedligeholdelsesfrit og holdbart alternativ til det originale træ-vindue med glaslister. Det udvendige alu-profil i Frame IC har gennem alle årene gengivet trævinduets harmoniske linjer og opbygning med en glaslistemarkering i aluprofilet, og vinduet anvendes i dag til alle typer byggeri inden for både nybyggeri og renoveringer.

​Nation IC er en videreudvikling af det originale Nation-vinduessystem, som blev udviklet i et tæt samarbejde med stadsarkitekten i København, der manglede et moderne alternativ til udskiftningen af de originale vinduer i den ældre boligmasse fra det forrige århundredeskifte. Resultatet blev et vedligeholdelseslet træ-alu vindue med gengivelsen af den originale kitfals. Produktserien anvendes hovedsagligt i renoveringsprojekter af boliger fra 1850-1960, men også i moderne byggeri, hvor det originale vinduesudtryk ønskes.

Futura+ er den moderne serie med helt unikke isoleringsegenskaber, der gør produktserien til en særdeles attraktiv energirigtig facadeløsning. Futura+ er fremstillet i kombinationen TRÆ|PUR|ALUMINIUM med en kerne af PUR - et miljøvenligt og høj-isolerende materiale, som opfylder det ultimative krav til holdbarhed, styrke og ensartet overflade, og som ikke kræver vedligeholdelse.

Futura+i er en ny innovativ og indadgående vindues- og dørserie og en videreudvikling af vores traditionelle udadgående produktserie Futura+, og den udvendige side af de to seriers arkitektoniske design er således identisk. Futura+i er fremstillet i kombinationen ALUMINIUM|PUR|ALUMINIUM hvor kernen af PUR er et miljøvenligt og høj-isolerende materiale, som opfylder det ultimative krav til holdbarhed, styrke og ensartet overflade, og som ikke kræver vedligeholdelse - hverken inde eller ude.

Du er meget velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak om dine nye vinduer på telefon 22 76 91 48 eller på e-mail mail@abaek.dk.

​​SKAL VI HJÆLPE DIG MED DIT NÆSTE PROJEKT? UDFYLD KONTAKTFORMULAREN OG LAD OS SNAKKE OM SAGEN

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

Arne Bæk

CVR: ​96565852

Kontakt

Telefon: ​22 76 91 48

E-mail: mail@abaek.dk